«Μια μέθεξη μπολιασμένη με μπλουζ»

Ο Ηλίας Ζάικος των Blues Wire γράφει στο loaded με αφορμή το live της Παρασκευής

BREAKING
 

Ο Ηλίας Ζάικος των Blues Wire γράφει στο loaded με αφορμή το live της Παρασκευής

Στις 6 Οκτωβρίου οι Blues Wire επιστρέφουν στο Κύτταρο.

Αυτή τη φορά, θα μοιραστούν τη σκηνή με δύο θρύλους της κιθάρας και ένα project – έκπληξη!

Με αφορμή αυτό το live, o Ηλίας Ζάικος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για τη συναυλία.

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, η σχέση μας με το Κύτταρο έχει πάρει μια μορφή που αγγίζει σχεδόν τον μεταφυσικό χαρακτήρα, θαρρείς και όλα συντείνουν προς εκείνο το σημείο που προκαλεί ευφορία, δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε το φαινόμενο αλλά το νοιώθω κάθε που κατηφορίζουμε – και μάλιστα με αυξανόμενη ένταση.

Φυσικά με κάποιον έμμεσο τρόπο, το δέσιμο υφίσταται δεκαετίες, αφού αρκετά από τα πρώτα λάιβ μας στην Αθήνα έγιναν στο Ροντέο.

Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν χαρακτήρα και ουσία σε ό,τι γίνεται, όταν βρεθούν μαζί και κοιτάζονται στα μάτια με ειλικρίνεια, σεβασμό και χωρίς αναστολές, κάτι καλό θα προκύψει, σαν αυτό που ζούμε στο Κύτταρο, τόσο που κάθε φορά εκπλήσσομαι κάπως και δυσκολεύομαι να το πιστέψω, συγκινούμαι αληθινά με την ατμόσφαιρα του χώρου και την αλληλεπίδραση με το κοινό.Έτσι φαντάζομαι και τη συναυλία της 6ης Οκτώβρη, μια μέθεξη μπολιασμένη με μπλουζ.

Όπως πάντα, θα έχουμε να παρουσιάσουμε και διαφορετικές εκδοχές από τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί μέχρι τώρα στην οδό Ηπείρου, τουλάχιστον όχι από τους Blues Wire.

Η χαρά μας θα είναι διπλή, καθώς θα μοιραστούμε την σκηνή με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών που θα αποτίσουν φόρο τιμής στα τραγούδια και το παίξιμο του Eric Clapton, ευελπιστούμε δε και σε συμπράξεις στο κλείσιμο της βραδιάς, όπως αρμόζει σε τούτη τη μουσική. Ανυπομονώ.

Ηλίας Ζάικος

Λεπτομέρειες για το live ΕΔΩ

 

 

BREAKING MUSIC