«Σε προκαλώ»: Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Κόψη και του Θέμη Καραμουρατίδη

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά αμέσως βρήκα κάτι δικό μου μέσα σε αυτό το τραγούδι»

BREAKING
 

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά αμέσως βρήκα κάτι δικό μου μέσα σε αυτό το τραγούδι»

Μία νέα καλλιτεχνική πρόταση παρουσίασαν πριν λίγες ημέρες ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Πρόκειται για το τραγούδι με τον τίτλο «Σε προκαλώ».

Ο Θέμης Καραμουρατίδης, εκτός από τη μουσική υπογράφει και τους στίχους και μαζί με τον Άρη Ζέρβα στην ενορχήστρωση, δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο που ισορροπεί ανάμεσα στη σύγχρονη μουσική και στο ελαφρό ιταλικό και γαλλικό τραγούδι του΄70.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Δημήτρης Κόψης γράφει για τη συνεργασία τους στο loaded.gr.

Το “Σε Προκαλώ” είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε από τον Θέμη Καραμουρατίδη και είχα τη μεγάλη χαρά και τύχη να το τραγουδήσω. Τον Θέμη τον θαύμαζα από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική, οι συνθέσεις του είχαν κάτι πολύ ιδιαίτερο, που μου ταίριαζε πολύ. Πάντα αισθανόμουν μουσικά τα τραγούδια του και δεν υπήρξε καμία φορά που να μην υπήρχε κάτι δικό του σε δικό μου πρόγραμμα.

Η πρώτη καλλιτεχνική μας συνάντηση έγινε το Φεβρουάριο του 2022 όταν μαζί με την Κατερίνα Πολέμη, ερμηνεύσαμε το τραγούδι των τίτλων της σειράς του Alpha “Τα Νεοκλασσικά” σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, τον οποίο επίσης θαυμάζω και εκτιμώ. Έπειτα από έναν χρόνο, ήρθε η πρόταση για το «Σε προκαλώ». Όταν το άκουσα για πρώτη φορά αμέσως βρήκα κάτι δικό μου μέσα σε αυτό το τραγούδι.

Ένιωσα τη σύνδεση. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο όταν συμβαίνει γιατί πολλές φορές τυχαίνει να ακούμε ένα τραγούδι και να μας αρέσει πολύ, όμως να μη μας βγαίνει να το τραγουδήσουμε. Στην περίπτωση του “Σε Προκαλώ”, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ήθελα να μπω στο στούντιο και να το τραγουδήσω κατευθείαν.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

BREAKING MUSIC