Καινούργιο άλμπουμ του David Gilmour αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024

Η σύζυγος του David Gilmour, Polly Samson, δημοσίευσε φωτογραφίες του να δουλεύει στο στούντιο με μια σειρά από μουσικούς.

BREAKING
 

Η σύζυγος του David Gilmour, Polly Samson, δημοσίευσε φωτογραφίες του να δουλεύει στο στούντιο με μια σειρά από μουσικούς.

Του Ηλία Σελιμά

Το νέο άλμπουμ θα είναι η συνέχεια του Rattle That Lock του 2015, του τέταρτου σόλο άλμπουμ του Gilmour, αν και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει το αυτόνομο σόλο single Yes I Have Ghosts το 2020, καθώς και το single έκπληξη των Pink Floyd Hey Hey, Rise Up το 2022.

Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα των Pink Floyd Neptune Pink Floyd, η οποία πήρε αφορμή από μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συζύγου του Gilmour, της συγγραφέως και στιχουργού Polly Samson, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του David να δουλεύει στο στούντιο με διάφορους καλλιτέχνες.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο παλιός μπασίστας Guy Pratt (ο οποίος συμμετέχει επίσης στο Saucerful of Secrets του Nick Mason), ο Roger Eno στο πιάνο, ο ντράμερ Adam Betts - ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Jarvis Cockern - και ο μπασίστας Tom Herbert (The Invisible και Polar Bear).

Ο Samson φάνηκε επίσης να επιβεβαιώνει το νέο άλμπουμ σε συνέντευξή του στη ρουμανική ιστοσελίδα Ziles Inopti, λέγοντάς τους "Ελπίζω να επιστρέψω με ένα νέο μυθιστόρημα το συντομότερο δυνατό. Αυτή τη στιγμή δουλεύω με τον David Gilmour πάνω σε νέα τραγούδια. Πολλά υποσχόμενο, έτσι δεν είναι;"

BREAKING MUSIC