Οι Nightfall για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα

Σε μια συναυλία-ορόσημο στη μακρόχρονη πορεία της μπάντας

BREAKING
 

Σε μια συναυλία-ορόσημο στη μακρόχρονη πορεία της μπάντας

Οι Nightfall την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου εμφανίζονται για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα, στη σκηνή του Circus Entertainment Hub (Ερυθρού Σταυρού 4). Σε μια συναυλία-ορόσημο στη μακρόχρονη πορεία της, η ιστορική ελληνική death metal μπάντα δίνει με το κοινό της Λάρισας ένα ραντεβού γεμάτο ηλεκτρισμένες, παραμορφωμένες στιγμές, έντονη ενέργεια και εκρηκτικές σιωπές.

Μετά τις εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ Hellfest και Septembro Negro, σε Γαλλία και Βραζιλία, οι Nightfall προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ και ανυπομονούν να μοιραστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους με τις φίλες και τους φίλους του σκληρού ήχου στη Λάρισα.

Με ερμηνείες που ξεπερνούν τα όρια ενός συνηθισμένου live gig, οι Nightfall είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο όπου η μουσική συναντά τις παραστατικές τέχνες. Ελάτε να γίνετε μέρος της ιστορίας της μπάντας που διαρκώς ανανεώνει το είδος και συνεχίζει να το επαναπροσδιορίζει!

Μαζί με τους Nightfall, θα εμφανιστούν ως opening act οι The Unconfessed, ένα epic black/death metal συγκρότημα από τη Λάρισα, που το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Mountain High” και αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία του πρώτου τους full- length album.

Πληροφορίες

Circus Entertainment Hub, Ερυθρού Σταυρού 4, Λάρισα

Εισιτήρια:

Ταμείο: 15€ | Προπώληση: 13€

Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/nightfall-larisa/?lang=el

D music, Φρίξου 11

Snuff, 1o κατάστημα Παπασταύρου 4, 2ο κατάστημα Φιλελλήνων 53

Underground Tales Records, Πανός 12Α (1ος όροφος)

 

BREAKING MUSIC