Οι Jolly Roger και η επέτειος για τα 10 χρόνια Κενό

Με αφορμή τις ζωντανές εμφανίσεις, το ιστορικό συγκρότημα γράφει στο loaded

BREAKING
 

Με αφορμή τις ζωντανές εμφανίσεις, το ιστορικό συγκρότημα γράφει στο loaded

Μετά από δέκα χρόνια περιπλάνησης, ο δίσκος που έγινε κλασικός, τόσο για την οπτική από την οποία αντανακλά την καθημερινότητα, όσο και για τη μουσική του πρωτοτυπία, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο Γκάζι, σ’ένα καθηλωτικό διήμερο.

Το πειρατικό θα δέσει επίσης στη μουσική σκηνή του Skyland στη Λάρισα και στο Μύλο της Θεσσαλονίκης στις 20 και 21 Απρίλη αντίστοιχα.

Την κυκλοφορία της επανέκδοσης του δίσκου έχει αναλάβει το Orbers Vinyl, από το site του οποίου μπορείτε να τον παραγγείλετε.

Δέκα χρόνια λοιπόν, που, για όσους και όσες ζουν με τα πόδια τους στο πάτωμα και τις αισθήσεις τους σ’εγρήγορση, φάνηκαν αιώνας. Βίαιη ενηλικίωση, προβληματικοί νευρώνες, τσίτα νεύρα, σκιαμαχίες, έρωτας και μοναξιά. Όσο τα πάντα καταρρέουν μένουμε να ονειροβατούμε στον κύκλο μας. Τον κύκλο του μηδενός.

Εκτός από την παρουσίαση του Κενού, από την οποία δε θα μπορούσε να λείπει η Λίνα Φούντογλου, η οποία εκτός από το performance έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία του, οι Jolly Roger θα κάνουν ένα οδοιπορικό στην προηγούμενη και νεότερη δισκογραφία τους, παρουσιάζοντας τις διαδρομές που ακολούθησαν για να καταλήξουμε σ’αυτές τις συναυλίες.

Hip-Hop, ηλεκτρονική, samples, rap και ποίηση. Κίνηση, θέατρο, δρόμος κι ανησυχία. Πάνω στην σκηνή πάντοτε ο simph0nik, ο οποίος θα φροντίσει να γεφυρωθεί η ιστορία από «Τα ρέστα κράτα τα» μέχρι το «parenthesis)(», της τελευταίας κυκλοφορίας στην οποία συμμετέχουν όλοι μαζί και κυκλοφόρησε από το theReunion)(. Ο Harry Cain μαζί με τον Host συμπληρώνουν το πλήρωμα.

  • Σάββατο και Κυριακή (2 & 3 Μαρτίου) - Αθήνα (Αρχιτεκτονική Club Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι)
  • Σάββατο (20 Απριλίου) - Λάρισα (Skyland Live Music Venue, Φαρσάλων 24)
  • Κυριακή (21 Απριλίου) - Θεσσαλονίκη (Μύλος Club, Γεώρ. Ανδρέου 56)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 // Ώρα έναρξης: 21:00

BREAKING MUSIC