«In Her Darkness» Νέο single από τους Seven Of Hearts

Δείτε το music video

BREAKING
 

Δείτε το music video

Οι Seven Of Hearts επιστρέφουν από το σκοτάδι στο φως με το δεύτερο τουs single “In Her Darkness”, ένα Dark Art Pop μανιφέστο που περιγράφει την χαοτική στιγμή της συνάντησης, του έρωτα και την προσπάθεια του ενός να τραβήξει τον άλλο προς την ευτυχία!

Συνδυάζοντας μελαγχολικές συγχορδίες και αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία για την δημιουργία ενός φορτισμένου μουσικού περιβάλλοντος το “In Her Darkness” αναφέρεται στην σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων! Μέσα από τους στίχους φανερώνεται μια σχέση όπου ο άντρας προσπαθεί να ισορροπήσει με την σκοτεινή πλευρά της γυναίκας και να την οδηγήσει με τις πράξεις του στο φως! Αλλά μέσα από αυτό το σκοτάδι της τοξικότητας και οι δυο γνωρίζουν πως κατευθύνονται προς τον θάνατο του έρωτα. Ο χρόνος σταματάει, τα θετικά κομμάτια της ευτυχίας ποτέ δεν ενώνονται ή μένουν ημιτελή, ο κόσμος τους βυθίζεται στην λήθη ως που έρχεται η αυτοκαταστροφή και στο τέλος η λύτρωση με ένα νέο ξεκίνημα.

Οι Seven Of Hearts σε μια πρωτότυπη κίνηση αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν την τολμηρή ιδέα τους για το music video του “In Her Darkness” με σύμμαχο το ΑΙ (τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης). Θέλοντας να εξερευνήσουν νέες καλλιτεχνικές διαστάσεις αξιοποίησαν έναν καινούργιο “οπτικό σύντροφο”. Βρισκόμενοι πίσω από το σενάριο, το story line και το μοντάζ, καθοδηγήσαν το AI και έκαναν πραγματικότητα τον κόσμο του “In Her Darkness”! Μπορεί αυτή η πειραματική προσέγγιση να θολώνει την γραμμή μεταξύ της ανθρώπινης τέχνης και της μηχανικής ερμηνείας, αλλά αυτό ήταν εξαρχής η ιδέα και ο σκοπός τους, το αδιευκρίνιστο.

Εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον μαγικό κόσμο των Seven Of Hearts και να αφεθείτε στις υπέροχες μελωδίες του “In Her Darkness” και στο απόκοσμο οπτικό τους αποτέλεσμα!

Κυκλοφορεί από την Plus Rec

Seven of Hearts

  • Chris Michael (Vocals)
  • Stavros Filippopolitis (Keys & Programming)

BREAKING MUSIC