Bloody Hawk : Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του

Στο ΟΑΚΑ και όχι στο Γήπεδο της Ριζούπολης

BREAKING
 

Στο ΟΑΚΑ και όχι στο Γήπεδο της Ριζούπολης

Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του Bloody Hawk.

Πιστός στο όραμά του και σεβόμενος το κοινό που τον στηρίζει αναμένεται να εμφανιστεί στις 21 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα, ενώ ήταν αρχικά να λάβει χώρα στο Γήπεδο της Ριζούπολης καθώς μετά την τεράστια αποδοχή χρειάστηκε μεγαλύτερος χώρος για το κοινό, και στο Στάδιο Απόλλωνας Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου!

O Bloody Hawk καταφέρνει για ακόμα μια φορά να ορίσει το ελληνικό rap game με το νέο του άλμπουμ! Σε 3 μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του το «Φθηνά Tricks 3», κατακτά την έκτη θέση στα Debut Albums του Spotify έχοντας σημειώσει εκατομμύρια streams.

Ο δημοφιλής ράπερ ανέφερε σε ανάρτησή του: «Για την ομάδα και μόνο. 6 στον κόσμο». Στο «Φθηνά Tricks 3», την ολοκλήρωση της τριλογίας που ξεκίνησε το Μάιο του 2023 - ο Bloody Hawk παρουσιάζει 12 τραγούδια που αναδεικνύουν την πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητά του. Μάλιστα, περιλαμβάνονται αναπάντεχα feats με ΛΕΞ, Μαρίνα Σάττι, TOQUEL, Trouf αλλά και με τους Dani Gambino και Wang, που συναντήθηκαν ξανά στο κοινό EP τους “THE DEAL”.

 

Και τα 12 τραγούδια του καινούργιου του άλμπουμ, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company κατέκλυσαν το Spotify Top50 Chart και το Apple Music Top100 με τις πρώτες θέσεις των charts να του ανήκουν. Τα τραγούδια «Aeroplana» με τον TOQUEL και «Antigonidon” με τον Lex είναι 5 μέρες συνεχόμενα στο Νο1 & Νο2 των Spotify & Apple Music charts αντίστοιχα. 

Βρείτε το Φθηνά Tricks 3 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα & streaming υπηρεσίες

 

 

 

BREAKING MUSIC