Αυτό σημαίνει έξυπνη επιχειρηματική κίνηση

 
OPINIONS

Ωραία η ιδέα μας: «θα φτιάξουμε ένα site που θα αφορά μόνο τις συναυλίες και τις μουσικές παραστάσεις». Ενα site με θέμα του, αποκλειστικά, τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις. Τίποτε άλλο.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Και μόνο για Αθήνα αρχικά. Ούτε καν Θεσσαλονίκη. Αυτήν την αφήσαμε για αργότερα, για ξεχωριστό section. Θέλαμε να επικεντρωθούμε 100% στο... στόχο μας.

Ενα site μόνο για συναυλίες. Με πλήρη ατζέντα για οτιδήποτε συμβαίνει στις αθηναϊκές μουσικές εκδηλώσεις. Και με ειδήσεις που θα αναφέρονται βασικά σε συναυλίες. Και οι συνεντεύξεις δηλαδή που θα γίνονταν να είχαν σχέση με συναυλίες.

Και κάπως έτσι εγένετο το Loaded.gr. Ηρθαμε και σε συμφωνία με τη Viva ώστε να αγοράζετε κατευθείαν τα εισιτήρια από εμάς. Βάλαμε και χάρτη που να οδηγεί σε συναυλιακούς χώρους.

Θέλαμε, θέλουμε δηλαδή, να το κάνουμε σε εσάς όσο πιο απλό γίνεται: με δύο-τρεις κινήσεις, χωρίς την οποιαδήποτε περιττή κίνηση εννοούμε, να παίρνεις όλες τις πληροφορίες άμεσα. Μέχρι και εισιτήρια να τυπώνεις. Είδες, αποφάσισες, αγόρασες, τελείωσες.

Ολα καλά, το στήσαμε κι έχουμε πολλά πράγματα που έρχονται. Πάρα πολλά.

Και τότε λοιπόν απαγορεύτηκαν παντού οι συναυλίες! Σε όλο τον κόσμο! Παγκοσμίως. Τέλειο δεν είναι;

Υ.Γ. Πάντως η μουσική συνεχίζεται ακόμα και οι συναυλίες, έστω και μέσω live streaming. Και το καλοκαίρι με τα φεστιβάλ είναι μπροστά μας. Κρατήστε δυνάμεις. Εμείς εδώ θα είμαστε και προετοιμαζόμαστε ήδη. Ποιος μας πιάνει... 

OPINIONS