Έρχεται το πρώτο ντοκιμαντέρ για τους Prodigy

Liam Howlett και Maxim: «Μετά τη συγκλονιστική απώλεια του αδερφού μας Keef το 2019, είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς για να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, ολόκληρη»

BREAKING
 

Liam Howlett και Maxim: «Μετά τη συγκλονιστική απώλεια του αδερφού μας Keef το 2019, είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς για να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, ολόκληρη»

Οι Prodigy ετοιμάζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αφορά τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος και θα φτάνει μέχρι την τεράστια επιρροή του στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Σύμφωνα με το Billboard, παραγωγοί θα είναι ο Liam Howlett και ο Maxim, το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει από την Pulse Films, ενώ ο συνεργάτης του συγκροτήματος Paul Dugdale θα το σκηνοθετήσει.

 Ο ίδιος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει την ταινία «World On Fire» με τις συναυλίες των Prodigy το 2011, όπως επίσης και μουσικές ταινίες των Rolling Stones, των Coldplay, Paul McCartney και Sam Smith.

«Το φιλμ θα είναι τόσο απρόβλεπτο και άγριο όσο η μπάντα», εξηγεί ο Dugdale. «Σκοτεινό ανά στιγμές με δυνατές αλλαγές στο ρυθμό. Θα είναι επίσης μια επίθεση εικόνων, στιλιστικά συναρπαστικό, σύγχρονο και προκλητικό. Θέλουμε οι θεατές να φύγουν από το σινεμά σαν να έχουν βγει έξω από ένα τρενάκι του λούνα παρκ».

The Prodigy: «Είναι μια ιστορία του χαοτικού και δύσκολου ταξιδιού της συμμορίας μας»

«Κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για τη μπάντα… λοιπόν και τι έγινε; (so fukin what??)

Μετά τη συγκλονιστική απώλεια του αδερφού μας Keef το 2019, είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς για να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, ολόκληρη», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Howlett και Maxim σε κοινή δήλωσή τους.

Και συνεχίζουν: «Είναι μια ιστορία του χαοτικού και δύσκολου ταξιδιού της συμμορίας μας, της μπάντας μας, της μπάντας των φαν. Ή απλώς, μια ιστορία αδελφών ψυχών με αποστολή να κάνουν θόρυβο, να βάλουν φωτιά στις ψυχές των ανθρώπων και να ανατινάξουν συστήματα ήχου».

Η παραγωγή θα αρχίσει την Άνοιξη, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ.

BREAKING MUSIC