Είδα το live streaming του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη

 
REVIEWS

«Σ’ αυτούς τους παράξενους καιρούς να αισθανθούμε ότι ερχόμαστε κοντά σας και κάπως να μοιραστούμε στιγμές και συναισθήματα που παλαιότερα ζούσαμε από κοντά»

Της Αφροδίτης Παπακαλού

Από την πόλη του, το Ηράκλειο Κρήτης έδωσε τη δική του live streaming συναυλία ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης.

Και μπορεί το live να είχε διάρκεια μία ώρα και ένα τέταρτο, το πρόγραμμα όμως ήταν πλούσιο με τραγούδια τα οποία κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα τόσο από την δισκογραφία του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη όσο και από την παράδοση της Κρήτης, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις όπως το παραδοσιακό της Μικράς Ασίας «Γκιουλ Μπαξέ».

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ένας από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη, έδωσε το live streaming από τη σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου έχοντας μαζί του ακόμα έξι μουσικούς.

Επί σκηνής και οι επτά δημιούργησαν ένα φρέσκο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα αποδεικνύοντας – για άλλη μια φορά, ότι όχι μόνο σέβονται την παράδοση αλλά αγαπούν και τους πειραματισμούς.

«Σ’ αυτούς τους παράξενους καιρούς να αισθανθούμε ότι ερχόμαστε κοντά σας και κάπως να μοιραστούμε στιγμές και συναισθήματα που παλαιότερα ζούσαμε από κοντά», είπε ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης στην έναρξη του live.

Και το πέτυχε αφήνοντας πίσω του την άχαρη συνθήκη του live streaming.  

Φωτογραφίες: Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης Facebook

REVIEWS