Κυριακάτικη βόλτα στους χώρους των συναυλιών

 
OPINIONS

Και επειδή δεν προνόησα να κλείσω εγκαίρως θέση, «πήρα τη δόση μου» αλλιώς

Αφροδίτη Παπακαλού

Πρωί πρωί με συννεφιά είπα να περπατήσω στους χώρους όπου άρχισαν από την Παρασκευή οι πρώτες συναυλίες.

Και επειδή δεν προνόησα να κλείσω εγκαίρως θέση (και το Athens Technopolis Jazz Festival και το Music Escapades: In Orbit v.2 στο ΚΠΙΣΝ είχαν ελεύθερη είσοδο με προκράτηση), «πήρα τη δόση μου» αλλιώς.

Στην Τεχνόπολη όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, η σκηνή είναι και πάλι τοποθετημένη στο ίδιο σημείο με πέρυσι, ενώ όλες οι καρέκλες είναι αριθμημένες και με τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους.

Ερημιά το πρωί στην Τεχνόπολη, μόνο οι άνθρωποι που μόλις είχαν τελειώσει με το καθάρισμα και ο χώρος δεν θύμιζε σε τίποτα ότι το προηγούμενο βράδυ είχε συναυλία.

Στη συνέχεια κατηφόρισα προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), όπου απόψε στον Θόλο θα είναι η τρίτη βραδιά του Music Escapades: In Orbit v.2. Εκεί στάθηκα πιο τυχερή γιατί μπορεί να μην κατάφερα να μπω μέσα στο χώρο, πέτυχα όμως το sound check. Κάθισα σε μια γωνίτσα για καμιά ώρα και προσπαθούσα να ρίξω και μια ματιά από μακριά.

Από άνθρωπο που του έλειψαν οι συναυλίες όλα να τα περιμένεις...

Τυχεροί όσοι βρεθούν σήμερα στην Τεχνόπολη ή στο ΚΠΙΣΝ. Οι υπόλοιποι έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και διαδικτυακά.

 

 

 

OPINIONS