Ναι, τους ξεσήκωσαν όλους οι Kadebostany

 
REVIEWS

Χθες το βράδυ το Gazarte ήταν sold out

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Οι Kadebostany είναι αγαπητοί στο ελληνικό κοινό. Αγαπητοί και το καταλαβαίνω αν και με αφήνει παγερά αδιάφορο. Στην αρχή μου άρεσαν, είχαν κάτι το μυστήριο, μετά που γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας χάθηκε η όποια μαγεία. Τέλος πάντων, αυτά δεν σας αφορούν.

Χθες πήγα από νωρίς γιατί ήθελα να δω και το support, τη δική μας Vassilina που μόλις κυκλοφόρησε ένα πολύ καλό, ηλεκτρονικό, άλμπουμ το «Fragments». Πολύ σέξι η παρουσία της επί σκηνής, ωραία κίνηση, ενδιαφέρουσα και η μουσική της. Θέλω να τη δω και σε δικό της live, εκεί θα φανεί καλύτερα.

Οι Kadebostany ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11, αργά σχετικά. Πέντε είναι με τον Guillaume να δεσπόζει στη μέση της σκηνής παίζοντας με τα samples του (και όχι μόνο). Δύο φωνές και δύο πνευστά συμπληρώνουν τη μπάντα. «Νew line-up, new music, new visual identity, and a brand new live show» λέει το Gazarte για να καταλάβετε τι είδαμε χθες και τι θα δείτε όσοι πάτε απόψε.

Εννοείται πως γνώρισαν την αποθέωση, δεν το συζητώ. Και ήταν μία πολύ καλή συναυλία, θα την ευχαριστηθείτε οι αποψινοί. Εγώ (τους) βαρέθηκα αλλά με τόσα λίγα ξένα ονόματα δεν βγάζω λέξη. 

Δεν χρειάζεται να σας πω για τις συνθήκες που ήταν άψογες. Και υγειονομικά εννοώ. Οι συναυλίες μοιάζουν να αποτελούν τις πιο ασφαλείς τοποθεσίες.

Α, βλέπω ΕΔΩ πως είναι sold out και απόψε... Πολύ χαίρομαι. 

REVIEWS