Δεν κατάλαβαν τελικά το beach party του Κωστή Μαραβέγια

 
REVIEWS

Εντάξει, ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά...

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Το Σάββατο στην Α πλαζ της Βούλας ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε ένα σούπερ beach party. Και μάζεψε πάρα πολύ κόσμο, περισσότερους από 7 χιλιάδες θεατές. Και ήταν και πολύ καλό το live, όλοι τραγουδούσαν και χόρευαν μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Οι οπαδοί του Κωστή το ευχαριστήθηκαν όσο δεν πάει άλλο, είναι από τα live που αποτυπώνονται στο νου των οπαδών.

Όμως συνέβη το εξής. Ενώ η πλαζ ήταν ολοήμερη, όποιος δηλαδή είχε αγοράσει εισιτήριο (15 ευρώ) μπορούσε να πάει από νωρίς, ενώ ήταν ολοήμερη άρχισε να γεμίζει το βράδυ. Σαν να ήταν μία κανονική συναυλία.

Περίεργο, όντως. Εχεις αγοράσει εισιτήριο, είναι Σάββατο, η θερμοκρασία είναι 35 βαθμούς κι εσύ αντί να πας από νωρίς, να κάνεις μπάνιο, να πιεις μπύρες, να δεις και τις συναυλίες πιο μετά, φτάνεις εκεί στις 8 και μισή όπως θα πήγαινες και στην Τεχνόπολη π.χ.. Κάποιος που το συζητούσαμε μου έλεγε πως δεν διαθέτουμε την απαραίτητη φεστιβαλική παιδεία, προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τη φάση. Ήμουν εκεί από τις 2 το μεσημέρι και ήμασταν σε μία άδεια παραλία. Not bad από την άλλη, το απολαύσαμε οι λίγοι τυχεροί.

Η φάση πάντως ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη. Νομίζω δε ότι είναι το ξεκίνημα ενός... θεσμού. Του χρόνου, μετά το αναμενόμενο word of mouth, θα μαζέψει πολύ περισσότερο κόσμο και, πιστεύω, πως δεν θα είναι πλέον μονοήμερο.

φωτό: instagram Maraveyas

REVIEWS